Website Ontwerp

Bij Moonworks weet u steeds goed op voorhand hoeveel uw site zou kosten en welke functionaliteiten voorzien of optioneel zijn.

Maar hoe gaan wij te werk zodat jij een minimale tijd moet investeren en een maximaal resultaat bekomt? Vanzelfsprekend staan wij hier garant voor!

Website

Vast Prijs: Vanaf 950 Euro

h-break

1: Teksten en beelden

Wij vragen nooit een voorschot! U ontvangt enkel een korte vragenlijst met multiple choice vragen en stijlvoorbeelden zodat wij onze eerste voorstellen kunnen opmaken die aan jouw verwachtingen voldoen.
notepad
webbontwerp

2: Eerste webontwerp

Binnen de 2 werkdagen ontvang u van ons via e-mail de eerste 5 voorstellen.
drawing
031

3: Feedback

U geeft hier via mail of telefoon constructieve op zodat wij het design kunnen aanpassen naar uw wensen.
web-design
thumb

4:  100% tevreden

Wanneer u 100% tevreden bent met het ontwerp van uw home page, herhalen wij dit proces voor een aantal andere specifieke pagina’s. Bijvoorbeeld de contactpagina, nieuwspagina’s, webshop … (indien u deze opties had gekozen).
responsive
drupal

5: Van Photoshop naar Drupal

De door u goedgekeurde designs worden omgezet naar een HTML formaat waarop we Drupal gaan bouwen en u uw website nadien zelf volledig kan aanpassen.
hammer
Document

6: Vullen

De website wordt na het development gevuld met uw tekst- en beeldmateriaal. U hoeft dus niets zelf te doen.
noun
search

7: Testen

De website wordt ontwikkeld op een testdomein die we u doorgeven zodat u niet alleen het hele traject kan volgen maar ook de website kan testen. Niet alleen als bezoeker maar ook als beheerder: u ontvangt van ons een gepersonaliseerde handleiding zodat u al eens kan inloggen en pagina’s aanpassen.
startup
live

8: Go live

Wanneer de website 100% operationeel is en we uw goedkeuring krijgen, plaatsen we de website live voor het publiek. Indien we voor u een domeinnaam moeten registreren, doen we dat graag voor u. Ook het overzetten van een bestaande domeinnaam is geen probleem. Indien gewenst maken we ook gratis email adressen voor u aan.
network
google

9: Google

Vanzelfsprekend maken wij een sitemap van uw website zodat Google snel uw website kan doorlopen en uw website opneemt in de Google resultaten. Deze sitemap geven we dan ook door aan Google zelf zodat het proces extra snel verloopt.
Chart
link

10: Linkbuilding

Uw site is nu live. Indien gewenst kunnen wij nu ook starten met linkbuilding zodat uw website op een aantal zoekwoorden van uw keuze op pagina 1 te zien zal zijn bij de organische zoekresultaten!
team
7

11: Factuur

Pas helemaal op het einde – wanneer we alles hebben opgeleverd, ontvangt u van ons het factuur waar het exacte bedrag op zal staan dat we bij de start hebben afgesproken. U bent dus niet alleen 100% tevreden met het resultaat, maar ook met de kostprijs!

Onze Klanten