Prijs logo ontwerp en werkwijze

Ben je op zoek naar een offerte voor uw nieuw logo of volledige huisstijl (logo, naamkaartjes, briefpapier, enveloppen ...)? Dan ben je bij MoonWorks aan het juiste adres! Wij zorgen er voor dat uw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient. Vergeet niet dat uw logo vele jaren het uithangbord zal zijn voor uw bedrijf. Aarzel dus niet en vraag vandaag nog uw prijs logo ontwerp. Wij garanderen sowieso dat u tevreden zal zijn met het resultaat, zonder dat het u meer zal kosten dan onze vooraf afgesproken projectprijs.

Onze troeven

Een vaste prijs van €450 en oneindig aantal aanpassingen zonder meerkost & oplevering in alle bestandsformaten voor drukwerk en web.

Prijs Logo Ontwerp

Wij werken steeds met een vaste projectprijs van een logo, namelijk 450 euro voor het uitwerken van A tot Z. Het logo wordt opgeleverd in verschillende formaten zodat u zelf maar ook uw drukker hier mee kunnen werken. Al onze logo's worden vectorieel opgemaakt: u kan uw logo oneindig uitvergroten zonder kwaliteitsverlies! U kan uw logo dus gebruiken voor zowel drukwerk, belettering, raamstickers, vlaggen ... Indien gewenst leveren wij zowel een positieve (lichte achtergrond) als een negatieve (donkere achtergrond) versie op. Zo bent u zeker dat onder alle omstandigheden uw logo duidelijk zichtbaar zal zijn voor uw publiek.

Onze Werkwijze

Op basis van een heel eenvoudige vragenlijst met stijlvoorbeelden, persoonlijke voorkeuren en achtergrond informatie starten wij de eerste ontwerpen. Na enkele dagen ontvangt u reeds een 5-tal logo voorstellen waar we zullen vragen om voor elk voorstel feedback door te geven: wat vindt u goed en wat vindt u minder goed aan deze voorstellen. Op basis van deze feedback kunnen wij u nieuwe voorstellen bezorgen die dichter aanleunen bij uw verwachtingen. Op deze manier blijven wij werken aan uw logo ontwerp en/of uw huisstijl ontwerp tot u 100% tevreden bent van het resultaat. Aarzel niet langer en contacteer ons via onderstaand formulier of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vectorieel logo ontwerp
Ontwerp visitekaartje
Ontwerp envelop
Ontwerp briefpapier
ilumnia
advoteam